Boeken over bloemschikken (113)

We zochten voor u de boeken over bloemschikken die we her en der online vonden. Veel leesplezier.

Bloemschikken is een even ontspannende als creatieve hobby, waarmee je je huis in ieder jaargetijde het gewenste tintje kunt geven.In dit boek leidt tuinarchitecte en decorateur Betty Kessing je aan de hand van de mooiste bloemschikstukken door het jaar heen.Met duidelijke instructies en verhelderen..
Betty Kessing
Meer info
Het eerste deel van dit groot formaat boek (25x34 cm.) wordt gevormd door naar seizoen gerangschikte bloemstukken, die afgebeeld staan op fraaie (vaak twee)paginagrote kleurenfoto's. Bij elk arrangement staan de gebruikte bloemen genoemd. Bovendien wordt er van één van de planten een viertalig s..
Marleen Van Lancker
Meer info
Allemaal Floraal zou gerust het motto van meester-bloembinder Rita Van Gansbeke kunnen zijn. Zij is gepassioneerd door de natuur en geniet intens van de eigenheid en de schoonheid van elk seizoen. In haar filosofie is elke dag bijzonder... en dat moet gevierd worden! Bloemen en planten mogen niet vo..
Rita van Gansbeke
Meer info
Deze anemonen mix bloeit in de vroege lente en zorgt voor een kleurrijke bodem in uw tuin. Deze anemonen mix verspreidt zich snel en zorgt elk jaar voor meer kleur in uw tuin...
Meer info
De basisbeginselen van het bloemschikken worden aan de hand van zwart-wit tekeningen uitgelegd. Er wordt o.a. aandacht geschonken aan materialen en technieken, kleurenleer en vormgeving. In het tweede deel van het boek wordt de theorie in praktijk gebracht aan de hand van verschillende schikkingen..
Jan van Doesburg
Meer info
Dit boek wil laten zien dat u niet meer nodig hebt dan een paar snelle, slimme ideeën om uw bloemen met succes te presenteren, en met zo weinig mogelijk rompslomp. De huidige bloemenmode is snel en spontaan. Een nieuwe mode die past bij de moderne manier van leven, en die weinig weg heeft van de ge..
Jane Packer
Meer info
Pascale van Drunen, de auteur achter Belladonna, bezit de gave om unieke en bijzondere bloemdecoraties te creëren. In dit boek laat zij zien hoe u in uw eigen stijl en interieur deze schitterende werkstukken zelf kunt maken. Het boek inspireert u tot het maken van eigen creaties en vertelt tevens i..
Pascale van Drunen
Meer info
Modern vormgegeven ideeënboek voor bloemdecoraties.Meer dan tweehonderd verschillende bloemsoorten en hun mogelijkheden worden behandeld.Zeer overzichtelijk en praktisch dankzij de hoofdstukindeling op kleur.Aantrekkelijk geprijsd cadeauboek...
Stephen Woodhams
Meer info
Bloemaccenten geeft een verrassende, frisse kijk op bloemschikken en het gebruik van bloemen in je huis. Geen ingewikkelde, tijdrovende arrangementen met dure bloemen, maar stijlvolle, verassende en betaalbare boeketten en composities. Of je nu houdt van klassieke witte bloemen, van bloemen met fell..
Jane Durbridge
Meer info
De Allium Albopilosum is een prachtige paarse sierui. De zeer talrijke kleine bloemknopjes van deze sierui vormen tezamen een prachtige grote bolbloem van wel 20 cm doorsnede.De bloeitijd is in juni en juli. Op een zonnige plaats in de tuin planten. Is ook zeer attractief als droogbloem: in volle bl..
Meer info
De Allium Neapolitanum is een lage witte sierui. Deze sieruitjes kunt u in groepjes op een zonnige plaats in de tuin plaatsen.Bloeitijd is in april en mei. Ze zijn zowel geschikt als snijbloemen als voor droogboeketten (in volle bloei afsnijden en onderste-boven laten drogen). Planten in goed losgem..
Meer info
De Crocus Flower Record is een paarse grootbloemige Crocus en u kunt ze in groepjes in de (rots)tuin planten maar zijn ook geschikt om in het gazon te planten voor verwildering. (Het gras pas maaien als het gewas afgestorven is). Als u de crocussen in de grond laat zitten, bloeien ze elk jaar rijker..
Meer info
De Crocus yellow Mammouth is een gele grootbloemige Crocus en u kunt ze in groepjes in de (rots)tuin planten maar zijn ook geschikt om in het gazon te planten voor verwildering. (Het gras pas maaien als het gewas afgestorven is). Als u de crocussen in de grond laat zitten, bloeien ze elk jaar rijker..
Meer info
Deze scilla's zijn zowel geschikt voor beplanting in de (rots) tuin als in perken en in bloem en balkonbakken. Ook als snijbloemen te gebruiken. Als u de bolletjes in de grond laat zitten, bloeien ze elk jaar rijker.Bloeitijd in april en mei.Planttijd van september tot en met december. Planten in go..
Meer info
De Cottage Tulp Queen of Night is een zwarte populaire enkele late tulp en kunt u vanwege hun windgevoeligheid het beste in groepen op een enigszins luwe plaats in de tuin planten.De bloeitijd is in April en Mei. Ze zijn ook zeer geschikt als snijbloemen. Planten in goed losgemaakte grond met de pun..
Meer info
De Tulp Red Ridding Hood, of te wel Roodkapje, is een rood Greigii tulp en kunt u in groepen in de tuin planten maar zijn bovendien zeer geschikt voor bloembakken en perken. Het zijn laagbloeiende tulpen en ze hebben zeer fraaie getekende bladeren.De bloeitijd is in april. Planten in goed losgemaakt..
Meer info
Tulp Prinses Irene is een enkelbloemige vroege tulp. Je kunt deze in groepen in de tuin planten. Deze tulpen zijn ook zeer geschikt als snijbloemen. Planten in goed losgemaakte grond met de punten naar boven. Tot het planten droog en koel bewaren. Planttijd september tot en met december, bloeitijd a..
Meer info
De Triumph tulpen staan bekend om de stevige stelen en prachtige bloemvorm en zijn hierdoor zeer geschikt als snijbloem, maar staan ook uitstekend in de volle grond.Tulp Holland Beauty is een paars-witte Triumph tulp en je kunt ze in groepen in de tuin planten. Deze tulpen bloeien in april en mei en..
Meer info
De Triumph tulpen staan bekend om de stevige stelen en prachtige bloemvorm en zijn hierdoor zeer geschikt als snijbloem, maar staan ook uitstekend in de volle grond.De Tulp Pulse is een lage roze Triumph tulp en je kunt ze in groepen in de tuin planten. Deze tulpen hebben een lange bloeitijden en zi..
Meer info
Speels, veel creatieve ideeën aanreikend en altijd sfeerscheppend, leiden de decoraties van Betty Kessing u van week tot week het jaar door. Met een duidelijke werkbeschrijving van ieder project is iedereen in staat om deze prachtige bloemdecoraties te maken. Als u beschikt over een beetje fantasie..
Betty Kessing
Meer info